Nu Stau Acasă. Aplicația

 

Alin Halațiu Asociația Help Me Be A Rockstar

76.266666666667% Complete
1,144 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În 2019 am participat la un workshop despre accesibilizarea activităților culturale pentru persoanele cu dizabilități.
A fost trigger-ul de care aveam nevoie și la sfârșit am zis: "Eu o să fac un concert accesibilizat". Ceea ce s-a și întâmplat într-un timp relativ scurt.
.
Am reușit să facem două concerte incluzive, accesibilizate și adaptate persoanelor cu dizabilități, printre care și primul concert cu interpretare în limbajul semnelor din România, pentru ca mai apoi să contribuim la redactarea și lansarea primelor ghiduri pentru accesibilizarea concertelor și festivalurilor, subiect pe care l-am prezentat în cadrul diverselor workshop-uri, emisiuni sau conferințe, locale sau internaționale.
.
Am fi făcut mai multe, dar exact când aveam cel mai mare avânt a venit peste noi toți un virus ce ne-a ținut în loc.
.
În 2021 am urmărit un seminar pe tema unor soluții tech pentru wellbeing-ul copiilor.
Și, evident, la sfârșit mi-am zis: "Am să fac o aplicație ce facilitează accesul persoanelor cu dizabilități la evenimente sau locații"
.
Am înscris proiectul pentru o finanțare, dar nu a fost selectat. Dar am zis că fac, așa că o să fac. Cu donații, cu sponsorizări, cu licitații și de ce nu cu o cursă caritabilă sau cu un concert.
.
Pe 10 iunie mai întineresc cu un an, așa că pentru prima dată de când Terra are onoarea de a mă găzdui, am decis să-mi donez ziua pentru a strânge fonduri.
Știu că e o perioadă dificilă așa că am pus un target pe care-l consider decent. Evident, nu se supără nimeni dacă acesta va fi depășit.
.
Vă mulțumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Incluziune, accesibilizare și adaptare pentru persoane cu dizabilități în domeniul culturii, artelor, entertainment-ului și al timpului liber.

SUSŢIN PROIECTUL

Nu Stau Acasă

Aplicație smartphone (+site și pagini social media) ce prezintă utilizatorilor gradul de accesibilitate al instituțiilor de cultură, teatrelor, sălilor de cinema, cluburilor, restaurantelor și în general ale locațiilor ce au legătură cu entertainment-ul și cultura, oferă notificări despre evenimente (concerte, piese de teatru, expoziții, ateliere) incluzive, accesibilizate sau adaptate, hărți și informații despre acces, plus alte funcții ce vor fi dezvoltate pe parcurs în funcție de nevoi și buget.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

10 Jun 2021

Anonymous

150 RON
Cheers!
10 Jun 2021

Anca

150 RON
Multi ani frumosi, Alin!
09 Jun 2021
La cat mai multe proiecte misto! <3
09 Jun 2021

IP

150 RON
Lma Alinescu!
05 Jun 2021

Anonymous

150 RON
05 Jun 2021

Anonymous

53 RON
La mulți ani ❤️
05 Jun 2021
Tin pumnii. ^^
05 Jun 2021
Alin Halațiu : Asociația Help Me Be A Rockstar
Nu Stau Acasă. Aplicația